NOUL TAU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
Noul Peugeot Rifter


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO

Noul Peugeot Rifter - The day is yours

ELEGANT ȘI ROBUST

Nu exista niciun compromis in ceea ce priveste designul. Elegant, robust, agil si puternic, noul MPV PEUGEOT Rifter este similar cu versatilitatea. Cu o capota scurta si cu garda la sol crescuta, noul model imprumuta din indrazneala vehiculelor off-road. Elementele optice cu o semnatura luminoasa integrata si grila verticala accentueaza silueta sa echilibrata, compacta si dinamica.

PEUGEOT I-COCKPIT®

Cu ajutorul PEUGEOT i-Cockpit® descoperi o experienta de condus mai agila si mai instinctiva datorita volanului compact, a head-up display-ului si ecranului central mare, de 8"*. Pastreaza controlul pe sosea profitand de pozitia de sofat dominanta, dar si de sistemul Advanced Grip Control* pentru cea mai buna tractiune.
*) dotare opțională

SCAUNE MAGIC FLAT

Fiind un MPV care se adapteaza la toate nevoile tale, noul Rifter îți permite o conversie ușoară de la 5 la 7 locuri grație scaunelor pliabile Magic Flat. Sistemul de pliere Magic Flat oferă, de asemenea, mai mult spațiu de stocare pentru diferite escapade.

button button button button button button

Termenii si conditiile

Noul Peugeot Rifter:
Consum mixt cu valori cuprinse intre 4,2-5,6 l/100km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 110-128 g/km (cifre echivalate NEDC). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.