NOUL TAU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
Noul PEUGEOT e-208


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Noul PEUGEOT e-208 - UNBORING THE FUTURE

REÎNCARCARE RAPIDĂ ȘI SIMPLĂ

Noul e-208 se poate încărca folosind o priză casnică clasică cu cablul standard furnizat la livrarea vehiculului, cu ajutorul unei stații Wallbox sau la stațiile publice. Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi încărcătoare de mare putere (100 kW) și să obții un nivel de încărcare de 80% în doar 30 de minute*.

*) timpul de încărcare poate varia în funcție de tipul și puterea stației, de temperatura exterioară sau de temperatura bateriei

DESIGN DISTINCTIV

Seducătorul e-208 îți oferă tot ceea ce ai nevoie. Se remarcă prin elementele sale exclusive care încorporează tehnologie și modernitate. Elemente exterioare distinctive decorează noul PEUGEOT e-208: monograma „e” și Leul în nuanță dicroică, grilă de aceeași culoare ca și caroseria, arcadele roților vopsite în negru lucios, jante diamantate din aliaj pe 17" cu elemente ce îmbunătățesc aerodinamica*.

*) dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune

MOTOR 100% ELECTRIC

Puterea motorului ajunge la 100 kW (136 CP) și cuplul motor de 260 Nm disponibil încă de la 0 km/h asigură o experiență excelentă de condus. Noua platformă modulară electrificată e-CMP a fost dezvoltată pentru a încorpora o baterie de înaltă tensiune cu o capacitate de 50kWh, păstrând în același timp intacte spațiul interior și volumul portbagajului. Bateria asigură o autonomie de 340 de km* (WLTP).

*) în funcție de dotările mașinii și de condițiile reale de utilizare (condiții meteo, stil de condus, etc).

button button button button button button

Termenii si conditiile

Ofertă specială pentru persoane fizice, valabilă în limita stocului disponibil, prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prețul include TVA și, acolo unde este cazul, contravaloarea unei prime de casare și ecotichetul pentru autovehicule electrice (PSIPAN 2020: 1€ = 4,8148).
Programul Rabla are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.500 lei pentru o mașină veche casată, utilizabil doar pentru achiziția unei mașini noi ce îndeplinește condițiile PSIPAN 2020. Ecotichetul se acordă pentru autovehicule electrice și are valoarea de 45.000 lei. Pentru achiziția unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla.
Pentru clienţii ce utilizează un tichet Remat, discountul se cumuleaza. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afisate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.