NOUL TAU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
Peugeot 208


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Cruise Control

Park Assist

Active City Brake

PEUGEOT i-Cockpit® - pentru un interior modern

Ergonomia interiorului PEUGEOT amplifica placerea la volan, garantand o inalta precizie. Ecranul tactil de 7'', panoul instrumental de tip head-up, situat la nivelul privirii si volanul de dimensiuni mici ofera de asemenea un nivel ridicat de manevrabilitate, pentru o experienta de condus cu raspuns intens si incitant.

Conectivitate cu smartphone-ul prin ecran tactil

Ecranul tactil cu dimensiunea de 7’’ ofera o utilizare intuitiva, garantand accesul facil la o varietate de functii multimedia. De altfel beneficiezi si de conectivitate Bluetooth, sau USB plus facilitati pentru streaming si redare audio/video.

Siguranta de 5 stele Euro NCAP

Peugeot 208 dispune in echiparea sa de tehnologii complete, pentru un nivel maxim de siguranta. Astfel, beneficiezi de un grad ridicat de securitate si de dotari precum: ESP, 6 airbag-uri (frontale, laterale si de tip cortina), tehnologie de franare de urgenta Active City Brake, sau sistem de iluminare inteligent.

button button button button button button

Termenii si conditiile

Ofertă supusă unor termene și condiţii valabilă în limita stocului disponibil. Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.