Solicită o ofertă personalizată pentru
SUV-ul tau Peugeot


Am citit Declarația de confidențialitate ce privește protecția datelor cu caracter personal.
Prin completarea și trimiterea formularului de mai sus declar că sunt de acord cu Termenii și condițiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Peugeot 2008
Peugeot 3008

NOUL PEUGEOT 5008

Experimentează un nou nivel de prestanță, care se distinge prin spațiu și îndrăzneală. Cu linii sportive și o fluiditate surprinzătoare pentru un model cu 7 locuri, noul SUV PEUGEOT 5008 propune un plus de modernitate și inaugurează codurile designului de mâine.

PEUGEOT 2008

Descoperă PEUGEOT 2008, un SUV versatil, cu un design superb și care-ți poate oferi o experiență de condus extinsă, grație PEUGEOT i-Cockpit® 3D, tehnologiilor de ultimă oră și gamei complete de soluții de propulsie tradiționale sau electrice.

NOUL PEUGEOT 3008

Descoperă noul PEUGEOT 3008 cu stilul său unic, ce sparge codurile bine stabilite ale SUV-urilor. Liniile sale puternice îmbină puterea și rafinamentul, dinamismul și eleganța. PEUGEOT i-Cockpit® și gama de tehnologii inovatoare prezente la bord au fost special concepute pentru a amplifica starea de bine și siguranța conducătorului auto. Grație motorizărilor PLUG-IN HYBRID, BENZINĂ și DIESEL, experimentezi plăcerea de condus pură și agilă.

button button button button button button

Termenii și condițiile

Gama SUV Peugeot
Consum mixt cu valori cuprinse între 3,4-6,5 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 36-127 g/km (cifre echivalate NEDC). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.