NOUL TAU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
Noul SUV Peugeot 3008


GALERIE VIDEO & FOTO

Model castigator la DAKAR 2017

Siguranta de 5 stele

Asistenta la coborarea in panta

Masina Anului 2017 in Europa

Noul SUV Peugeot 3008 a primit titlul Masina Anului 2017 in Europa. In urma numararii voturilor de catre un juriu alcatuit din 58 de jurnalisti europeni, la Geneva, s-au prezentat rezultatele criteriilor eliminatorii, cu privire la: stil, design interior si performanta. Acest trofeu prestigios se alatura celor douazeci de alte premii pe care noul Peugeot 3008 le-a castigat deja. Modelul este al cincilea din gama PEUGEOT care reuseste sa castige titlul Masina Anului in Europa si primul SUV, din istoria premiilor COTY (CAR OF THE YEAR).

Control total

Noul SUV PEUGEOT 3008 este agil in oras si dinamic pe serpentine datorita sistemului Advanced Grip Control* (optional). O comanda rotativa situata la nivelul consolei centrale iti permite sa alegi modul de aderenta cel mai potrivit conditiilor de teren intalnite – zapada, noroi sau nisip. Iar atunci cand te confrunti cu pante dintre cele mai abrupte, functia de asistenta la coborare Hill Assist Descent Control regleaza automat viteza autovehiculului in functie de gradul de inclinare al drumului si iti asigura o coborare lina, fara a fi nevoie sa utilizezi acceleratia sau frana.

PEUGEOT i-Cockpit

Relaxeaza-te si lasa sistemul i-Cockpit Amplify* sa aiba grija de confortul tau! Ansamblul i-Cockpit include urmatoarele elemente esentiale:
Un volan compact care ofera o manevrabilitate mai buna, amplificand senzatiile din timpul deplasarilor tale. Instrumentarul de bord de tip Head-up, pentru afisarea informatiilor utile la nivelul privirii. Ecranul tactil care afiseaza comenzile intuitiv pentru un control natural al dotarilor masinii, precum cele multimedia, sau actionarea sistemului de aer conditionat.
*dotare optionala

butText1 butText1 butText1 butText1 butText1 butText1

Termenii si conditiile

Oferta supusa unor termene si conditii valabila in limita stocului disponibil.

Garantie contractuala de 4 ani, in limita a 100.000 km.

Consum mixt intre 4,0-5,7 L/100 Km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 103-129 g/Km.