NOUL TAU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
Peugeot 308


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Tehnologii de asistenta la condus: City Park

Interior ergonomic: Peugeot i-Cockpit

Conectivitate: Mirror Screen

EFICIENTA CA OBIECTIV PRINCIPAL

Placerea condusului vine odata cu detinerea controlului, iar Peugeot 308 este dotat cu tehnologie avansata pentru a oferi un comportament exemplar atunci cand ruleaza. Tinuta de drum este adaptata pentru fiecare tip de motor: BlueHDi și PureTech, pentru o eficacitate și un confort optim, iar cu ajutorul pachetului Driver Sport Pack*, anumite setari sunt modificate pentru a oferi senzaţii de condus mai intense.
* Standard, optional sau indisponibil in functie de versiune

PEUGEOT 308: STILUL ESTE AL TAU

Simplu, elegant si adaptat stilului tau… Peugeot 308 isi afirma caracterul prin intermediul unei game vaste de accesorii si echipamente optionale care se potrivesc modului tau de viata.

SISTEME DE ASISTENTA PENTRU UN PLUS DE RELAXARE

In timpul calatoriilor lungi, te bucuri de tehnologii de top: detector al gradului de oboseala*, recunoasterea indicatoarelor de viteza cu recomandari**, comutarea automata a farurilor**, Adaptive cruise control** si alerta pentru depasirea involuntara a benzii de circulatie**.
* In functie de versiune
** Standard, optional sau indisponibil in functie de versiune

butText1 butText1 butText1 butText1 butText1 butText1

Termenii si conditiile

Ofertă speciala pentru persoane fizice, valabila in limita stocului disponibil, prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.
Prețul include TVA și, acolo unde este cazul, contravaloarea unei prime de casare și ecobonusul (PSIPAN 2020: 1€ = 4,8148). Programul Rabla are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.500 lei pentru o mașină veche casată, utilizabil doar pentru achiziția unei mașini noi ce îndeplinește condițiile PSIPAN 2020. Pentru achiziția unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla. Pentru clienţii ce utilizează un tichet Remat, discountul se cumuleaza.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afisate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.