NOUL TAU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
SUV Peugeot 5008


GALERIE VIDEO & FOTO

Versatilitate

Cruise Control Adaptiv

Tehnologie Visiopark

O experiență de condus amplificată

Lasa senzatiile sa vorbeasca si experimenteaza un stil de condus unic la bordul high-tech i-Cockpit PEUGEOT®. Cu ajutorul head-up display-ului personalizabil si a unui ecran central capacitativ de 8” poti urmari toate informatiile utile fara a pierde drumul din campul vizual. Experienta de condus atinge un nivel superior alaturi de tehnologia GripControl si sistemele de asistenta din dotare.

Nimic nu oprește plăcerea de a conduce

Agil si manevrabil, noul SUV PEUGEOT 5008 dispune de toate calitatile dinamice si acustice ale unui sedan premium. Performantele motoarelor BlueHDi si PureTech, asistate de transmisia automata EAT8 si servo-directia electrica contribuie la o manevrabilitate superioara si implicit la placerea de a conduce.

O nouă perspectivă a spațiului

Imparte calatoria, de neuitat, cu cei dragi si configureaza-ti confortul noului tau SUV PEUGEOT 5008 pentru toti cei 7 pasageri. Extinde-ti posibilitatile de transport cu ajutorul celor 3 scaune individuale, complet reglabile. Poti adauga, de asemenea, un al treilea rand de scaune, pentru doua noi locuri.

butText1 butText1 butText1 butText1 butText1 butText1

Termenii si conditiile

SUV PEUGEOT 5008: Consum mixt de carburant (NEDC): 4,0 – 5,7 l/100 km | Emisii CO2: 105 – 131 g/km.