NOUL TAU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
SUV Peugeot 2008Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Motor performant

Grip Control

Modularitate

Ambianta sofisticata

Primul lucru pe care il vei simti la SUV-ul tau 2008 este nivelul ridicat si seducator al calitatii finisajelor, prelucrate cu rigoare pana la cel mai mic detaliu, datorita materialelor atent alese. Ambianta interioara a modelului a fost proiectata cu deosebita grija, pornind de la ideea de spatiu si continuand cu PEUGEOT i-Cockpit® al carui efect este amplificat cu ajutorul luminii interioare, avand ca sursa atat suprafetele vitrate cat si sistemul de iluminare cu nuante de alb si albastru.

Putere seducatoare

Cu o experienta de condus motivanta si plina de satisfactii, un design elegant si standarde inalte de calitate, angajamentul PEUGEOT este acela de a asigura senzatii intense in segmentul SUV-urilor compacte.

Tehnologie avansata

SUV PEUGEOT 2008 poate fi echipat cu transmisie automata EAT6, care ofera 6 rapoarte pentru motorizarea 1.2 PureTech 110CP S&S, optimizand consumul de combustibil si amplificand senzatiile la volan. Tehnologia Quickshift asista schimbarea treptelor de viteza printr-un proces rapid si fluid, fara socuri resimtite asupra caroseriei, EAT6 fiind o alegere ideala pentru cei care doresc sa imbine un consum economic de combustibil cu placerea de a conduce.

Termenii si conditiile

Ofertă supusă unor termene și condiţii valabilă în limita stocului disponibil. Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.