NOUL TAU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
SUV Peugeot 3008


GALERIE VIDEO & FOTO

Model castigator la DAKAR 2017

Siguranta de 5 stele

Asistenta la coborarea in panta

Motorizari PLUG-IN HYBRID

Lasă-te sedus de noile SUV-uri PEUGEOT 3008 HYBRIDi și HYBRID4i, dotate cu elemente distinctive care pun în valoare modernitatea și tehnologia. Pentru senzații amplificate, SUV-ul PEUGEOT 3008 este oferit în versiune HYBRID4 (4 roți motrice) și HYBRID (2 roți motrice). Acestea asociază:
- Un motor pe benzină PureTech de 147kW/200CP pentru HYBRID4 și un motor 132kW/180CP pentru HYBRID
- Două motoare electrice de 80kW/110hp pentru HYBRID4 și un motor pentru HYBRID

Control total

SUV PEUGEOT 3008 este agil in oras si dinamic pe serpentine datorita sistemului Advanced Grip Control* (optional). O comanda rotativa situata la nivelul consolei centrale iti permite sa alegi modul de aderenta cel mai potrivit conditiilor de teren intalnite – zapada, noroi sau nisip. Iar atunci cand te confrunti cu pante dintre cele mai abrupte, functia de asistenta la coborare Hill Assist Descent Control regleaza automat viteza autovehiculului in functie de gradul de inclinare al drumului si iti asigura o coborare lina, fara a fi nevoie sa utilizezi acceleratia sau frana.

PEUGEOT i-Cockpit

Relaxeaza-te si lasa sistemul i-Cockpit Amplify* sa aiba grija de confortul tau! Ansamblul i-Cockpit include urmatoarele elemente esentiale:
Un volan compact care ofera o manevrabilitate mai buna, amplificand senzatiile din timpul deplasarilor tale. Instrumentarul de bord de tip Head-up, pentru afisarea informatiilor utile la nivelul privirii. Ecranul tactil care afiseaza comenzile intuitiv pentru un control natural al dotarilor masinii, precum cele multimedia, sau actionarea sistemului de aer conditionat.
*dotare optionala

butText1 butText1 butText1 butText1 butText1 butText1

Termenii si conditiile

Oferta supusa unor termene si conditii valabila in limita stocului disponibil.

Garantie contractuala de 4 ani, in limita a 100.000 km.

Consum mixt intre 4,0-5,7 L/100 Km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 103-129 g/Km.