Solicita o oferta personalizată pentru
PEUGEOT e-2008Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

SUV PEUGEOT e-2008 - UNBORING THE FUTURE

PLATFORMĂ 100% ELECTRICĂ

Motorul de 100 de kW oferă o accelerație instantanee grație cuplului motor livrat imediat (260 Nm), precum și plăcerea de a conduce într-un mod flexibil, dinamic și silențios. SUV PEUGEOT e-2008 beneficiază de o baterie de înaltă tensiune cu o capacitate de 50kWh ce poate asigura o autonomie de până la 320 de km (WLTP). Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi încărcătoare de mare putere (100 kW) și să obții un nivel de încărcare de 80% în doar 30 de minute*.
*) timpul de încărcare poate varia în funcție de tipul și puterea stației, de temperatura exterioară sau de temperatura bateriei

DESIGN IREZISTIBIL

Liniile de design cizelate ale SUV-ului electric PEUGEOT e-2008 sunt similare cu cele ale versiunilor propulsate de motoare termice, cu exact același interior și volum al portbagajului. SUV PEUGEOT e-2008 afișează o grilă frontală care se potrivește cu nuanța de culoare a caroseriei, leul și inițiala „e” dicroice. La interior, scaunele sunt tapițate în exclusivitate cu material Alcantara© Gréval Gray*.

PEUGEOT I-COCKPIT® 3D

Sistemul oferă o ergonomie intuitivă, cu volanul său compact, ecranul HD tactil capacitiv de 10" și instrumentarul de bord digital 3D complet configurabil. Ecranul tactil afișează toate informațiile relevante.În plus, datele principale legate de rularea electrică sunt proiectate pe bordul digital 3D ca o hologramă, astfel încât să se afle întotdeauna în câmpul vizual al șoferului:
- Modul de rulare: Eco / Normal / Sport
- Nivelul bateriei
- O animație care arată funcționarea trenului de rulare, în timp real.

Termenii si conditiile

PEUGEOT e-2008. Autonomie - până la 320 km (WLTP).
Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Bateria este garantată 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare. .