NOUL TAU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicită oferta


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Peugeot 2008

Peugeot 308

Peugeot 208

3 MODELE prin campania PEUGEOT Summer DriveEFICIENTA CA OBIECTIV PRINCIPAL

Placerea condusului creste odata cu detinerea controlului. Noile modele PEUGEOT sunt dotate cu tehnologie avansata pentru a oferi un comportament exemplar atunci cand ruleaza, iar tinuta de drum este adaptata pentru fiecare tip de motor, BlueHDi sau PureTech, pentru un plus de eficienta si senzatii de condus mai intense.

Motorizare PureTech

Recunoscuta pentru performantele sale obtinute la turatii reduse, tehnologia PureTech, specifica motoarelor noastre pe benzina, continua sa evolueze. Astfel, noile motoare inregistreaza un consum de combustibil redus cu pana la 4%, fata de generatia anterioara si o eficientizare a ciclului de combustie, prin reducerea fortelor de frecare si introducerea unui nou turbocompresor, dar si prin micsorarea dimensiunilor motorului, pentru optimizarea aerodinamicii.

Motorizare BlueHDi

Sistemul BlueHDi limiteaza in mod constant emisiile poluante ale motoarelor diesel, utilizand trei mecanisme de control, avansate, pentru sistemul de evacuare: un catalizator de oxidare, un filtru de particule cu tehnologie care elimina particlulele in masa si tehnologia de reducere catalitica selectiva (SCR), pentru micsorarea cantitatii de oxizi de azot (NOx). Astfel, motoarele Grupului PSA anticipeaza standardele Europene pentru anul 2020, in termeni de reducere a consumului de combustibil si a emisiilor.

Termenii si conditiile

Ofertă supusă unor termene și condiții, valabilă în limita stocului disponibil. Mașinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.
Discountul este valabil pentru Peugeot 208 Active 1.2 Puretech 82 CP Euro 6.2; Peugeot 2008 Active 1.2 Puretech Turbo 110 CP EAT6; Peugeot 308 Active/Allure toate motorizările.
Garanție contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 de km. Consum mixt cu valori cuprinse între 3,5-5,7 l/100 km și emisii de CO2 cu valori între 90-131 g/km.