NOUL TAU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicită o oferta
personalizata pentru
Noul Peugeot 508


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO

Noul PEUGEOT 508 - What drives you?

Cutie Automată EAT8

Refuza compromisurile si inchide cercul.
Datorita eficientei motoarelor PureTech Euro 6.3 sau BlueHDi Euro 6.2 si a cutiei de viteze automate EAT8 cu 8 trepte, noul PEUGEOT 508 combina puterea cu emisiile de CO2 controlate. La fel de frugală ca și cutia de viteze manuală, noua cutie de viteze automată EAT8 oferă o schimbare rapidă a treptelor, datorită sistemului Shift and Park by Wire și a padelelor plasate în spatele volanului.

Tehnologie Night Vision

Experimenteaza realitatea augmentata.
O camera cu infrarosu montata in partea din fata a autovehiculului iti pune la dispozitie tehnologia Night Vision, facand mai usoara detectarea pe timp de noapte a pietonilor sau a animalelor aflate pe sosea. Dispunand de cele mai noi caracteristici de siguranta si asistenta de conducere, noul sedan radical PEUGEOT 508 iti imbunatateste experientele generate de inalta tehnologie.

PEUGEOT i-Cockpit®

Preia controlul sistemului PEUGEOT i-Cockpit®.
Bucura-te de pozitia de conducere agila si vizionara cu volanul sau compact, cu ecranul digital configurabil si cu ecranul capacitiv tactil HD de 10". Pentru o experienta de conducere de neegalat, desfata-te in confortul scaunelor, cu functiile de masaj multipunct si cu sistemul Hi-Fi FOCAL® ce ofera bucuria unui sunet clar precum cristalul.

button button button button button button

Termenii si conditiile

Noul PEUGEOT 508
Consum mixt de carburant: 3,9 – 4,7 l/100 km | Emisii CO2: 103 – 124 g/km.