NOUL TAU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
Peugeot 308


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Peugeot 308 – platforma modulara, de noua generatie

Siguranta de 5 stele

Motorizari dedicate confortului si sportivitatii

Intuitiv & ultra-modern

Designerii si inginerii Peugeot au creat o masina indrazneata, intuitiva si ultra-moderna, un model compact cu design sportiv, pentru o experienta unica de condus. PEUGEOT 308 isi afirma eleganta distinctiva printr-un design pur, plin de dinamism si evidentiat prin materiale de top, alaturi de inovatiile tehnologice.

PEUGEOT i-Cockpit

"Simplitatea este complexitatea suprema": Peugeot 308 a pus in practica celebrele cuvinte rostite de Leonardo da Vinci. Cu un design curat, tehnologie eficienta si eleganta, modelul 308 este autovehiculul in care nimic nu a fost lasat la intamplare.
La bordul noului PEUGEOT 308, conducatorul auto intra in interiorul unei adevarate cabine de pilotaj inovatoare si incredibil de confortabile, denumita Peugeot i-Cockpit, unde va intalni ergonomia placuta a instrumentelor si a comenzilor masinii.

Calatoresti in siguranta

PEUGEOT 308 ofera o gama de echipamente care amplifica siguranta autovehiculului si a pasagerilor sai. Pe langa tinuta de drum exemplara, platforma sa extrem de bine dimensionata contribuie la diminuarea si absorbtia energiei disipate in urma unui impact frontal sau lateral, utilizand o structura la care se adauga sisteme inteligente, precum: 6 airbag-uri in standard, tehnologie inteligenta de franare, asistenta la parcare si conectivitate activa pentru situatii de urgenta.

butText1 butText1 butText1 butText1 butText1 butText1

Termenii si conditiile

Oferta valabila in limita stocului disponibil, pentru modelul 308 Active BlueHDi 99 CP BVM5 si 120 CP BVM6.

La achizitionarea modelelor 308 care fac obiectul acestei promotii se ofera tuturor clientilor REMAT si non REMAT un discount in valoare de 2.800€ cu TVA (1€ = 4,6428 Lei) care, pentru clientii REMAT 2017, reprezinta triplarea primei de casare.

Garantie contractuala de 4 ani, in limita a 100.000 km.