NOUL MEU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Inscrie-te pentru
Oferta Peugeot prin
programul RABLA 2018

Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Peugeot 2008

Peugeot 301

Peugeot 308

9 MODELE PEUGEOT prin programul RABLA 2018EFICIENTA CA OBIECTIV PRINCIPAL

Placerea condusului creste odata cu detinerea controlului. Noile modele PEUGEOT sunt dotate cu tehnologie avansata pentru a oferi un comportament exemplar atunci cand ruleaza, iar tinuta de drum este adaptata pentru fiecare tip de motor, BlueHDi sau PureTech, pentru un plus de eficienta si senzatii de condus mai intense.

Motorizare PureTech

Recunoscuta pentru performantele sale obtinute la turatii reduse, tehnologia PureTech, specifica motoarelor noastre pe benzina, continua sa evolueze. Astfel, noile motoare inregistreaza un consum de combustibil redus cu pana la 4%, fata de generatia anterioara si o eficientizare a ciclului de combustie, prin reducerea fortelor de frecare si introducerea unui nou turbocompresor, dar si prin micsorarea dimensiunilor motorului, pentru optimizarea aerodinamicii.

Motorizare BlueHDi

Sistemul BlueHDi limiteaza in mod constant emisiile poluante ale motoarelor diesel, utilizand trei mecanisme de control, avansate, pentru sistemul de evacuare: un catalizator de oxidare, un filtru de particule cu tehnologie care elimina particlulele in masa si tehnologia de reducere catalitica selectiva (SCR), pentru micsorarea cantitatii de oxizi de azot (NOx). Astfel, motoarele Grupului PSA anticipeaza standardele Europene pentru anul 2020, in termeni de reducere a consumului de combustibil si a emisiilor.

Termenii si conditiile

Oferta valabila in limita stocului disponibil, sub rezerva acceptarii SC TRUST MOTORS SRL ca producator validat in Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National 2018, derulat de Administratia Fondului de Mediu si finantat din Fondul de Mediu, valabil incepand cu data intrarii in vigoare a Ghidului de finantare PSIPAN 2018. Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.