NOUL MEU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Afla detalii despre
Ofertele Peugeot prin
programul REMAT 2019*


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Peugeot 2008

Peugeot 301

Peugeot 308

6 MODELE PEUGEOT prin programul REMAT 2019EFICIENTA CA OBIECTIV PRINCIPAL

Placerea condusului creste odata cu detinerea controlului. Noile modele PEUGEOT sunt dotate cu tehnologie avansata pentru a oferi un comportament exemplar atunci cand ruleaza, iar tinuta de drum este adaptata pentru fiecare tip de motor, BlueHDi sau PureTech, pentru un plus de eficienta si senzatii de condus mai intense.

Motorizare PureTech

Recunoscuta pentru performantele sale obtinute la turatii reduse, tehnologia PureTech, specifica motoarelor noastre pe benzina, continua sa evolueze. Astfel, noile motoare inregistreaza un consum de combustibil redus cu pana la 4%, fata de generatia anterioara si o eficientizare a ciclului de combustie, prin reducerea fortelor de frecare si introducerea unui nou turbocompresor, dar si prin micsorarea dimensiunilor motorului, pentru optimizarea aerodinamicii.

Motorizare BlueHDi

Sistemul BlueHDi limiteaza in mod constant emisiile poluante ale motoarelor diesel, utilizand trei mecanisme de control, avansate, pentru sistemul de evacuare: un catalizator de oxidare, un filtru de particule cu tehnologie care elimina particlulele in masa si tehnologia de reducere catalitica selectiva (SCR), pentru micsorarea cantitatii de oxizi de azot (NOx). Astfel, motoarele Grupului PSA anticipeaza standardele Europene pentru anul 2020, in termeni de reducere a consumului de combustibil si a emisiilor.

Termenii si conditiile

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, sub rezerva acceptării SC TRUST MOTORS SRL ca producător validat în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2019, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu, valabil începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2019.
Preţul este valabil pentru Peugeot 208 Active 1,2L Puretech 82CP BVM5 EURO 6,2 şi include contravaloarea unei prime de casare (PSIPAN 2019: 1€ = 4,8148).
Consum mixt cu valori cuprinse între 5.4-6.0 l/100km si emisii CO2 cu valori intre 123-136 g/km.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.