NOUL MEU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
SUV-ul tau Peugeot


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

SUV Peugeot 2008

SUV Peugeot 3008

SUV Peugeot 5008

DESCOPERA GRUNNFØR (NORVEGIA) CU SUV PEUGEOT 2008

"Trebuia sa ajungem acolo, pentru a putea realiza calatoria cu obiectiv artistic". Carmen si Julien au ajuns in locuri unice, unde arhitectura se poate imbina in perfecta armonie cu natura salbatica. Iar asta s-a intamplat cu ajutorul modelului SUV Peugeot 2008. Calatoria lor magica a inceput pe drumuri asfaltate si a continuat pe trasee forestiere. Din fericire, au avut alaturi un aliat puternic - tehnologia Grip Control, reusind astfel sa parcurga drumul in totalitate si sa-si atinga obiectivul artistic dorit.

DESCOPERA BOUZLOUDJA (BULGARIA) CU SUV PEUGEOT 3008

"Ne-am depasit limitele." Elimina barierele explorarii cu ajutorul tehnologiei. Trei piloti de drone au acceptat provocarea si au pornit la drum cu noul lor SUV Peugeot 3008, sa descopere o cladire pe care timpul a dat-o uitarii. Parcurgand drumuri total izolate, SUV-ul ultra-conectat s-a dovedit a fi ajutorul perfect in calatoria epica spre viitor, asigurand securitatea si confortul tuturor pasagerilor spre destinatie. Obiectivul? O cursa de drone cu un traseu exclusiv, la fel ca arhitectura locului istoric ales.

DESCOPERA PESTERA LUI FINGAL (SCOTIA) CU NOUL SUV PEUGEOT 5008

"Am hotarat sa mergem la un musical, intr-o expeditie speologica". Un mister geologic de pe coasta Scotiei, numit dupa faimoasa capodopera de marele compozitor, Felix Mendelssohn. Descoperirea acestui loc a fost suficienta pentru ca formatia muzicala (Thomas, Julien si Pierre) sa porneasca in aventura acustica a vietii lor. Echipata cu propriul sistem de sonorizare si cu tehnologia audio din dotarea masinii, Focal® Hi-Fi, "exploratorii" nostri au captat fiecare sunet din natura: picaturi de ploaie, suflarea vantului, norii grei si drumul.

button button button button button button

Termenii si conditiile

Ofertă supusă unor termene şi condiţii, valabilă în limita stocului disponibil. Garanție contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.

Consum mixt (l/100 km): 2008 de la 3,7 la 4,9; 3008 de la 3,8 la 6; 5008 de la 4,1 la 6,1;

Emisii de CO2 (g/km): 2008 de la 96 la 114; 3008 de la 100 la 136; 5008 de la 106 la 140.