NOUL MEU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
Peugeot Boxer


Am citit Declaratia de confidentialitate ce priveste protectia datelor cu caracter personal.
Prin completarea si trimiterea formularului de mai sus declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile.

GALERIE VIDEO & FOTO

Peugeot Boxer: modern, util & economic

Bucura-te de fiabilitatea exceptionala

Pentru a garanta un nivel inalt de calitate si o fiabilitate optima a motoarelor sale, Peugeot Boxer a fost testat la un rulaj de 4 000 000 km, echivalentul a 3 ani de utilizare, iar portierele au fost supuse la 500 000 cicluri de deschidere in vederea verificarii fiabilitatii.

Volum util de incarcare

Cu un volum util ce poate atinge 17 m³ (la versiunea L4H3) si cea mai mare latime utila din categoria sa – de 1,87 m respectiv 1,42 m la pasajele rotilor, noul Boxer se preteaza oricarui tip de activitate profesionala, gratie uneia dintre cele mai bune sarcini maxime admise din segmentul sau (intre 2,8 si 4 tone).

Tehnologii avansate

Noile echipamente propuse de Peugeot Boxer transforma cabina intr-un adevarat birou: interfata radio cu 2 niveluri de echipare, Bluetooth® si priza USB pentru primul nivel sau ecranul tactil de 5” pentru al doilea nivel, in exclusivitate in segmentul sau. Optional, ecranul tactil permite instalarea navigatiei si afisajul camerei de marsarier. De asemenea modelul beneficiaza de sisteme de asistenta la urcarea si coborarea planului inclinat, precum si de alerta la depasirea involuntara a benzii de mers, ESP sau limitator de viteza programabil.

button button button button button button

Termenii si conditiile

Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil.

Garantie contractuala de 2 ani, fara limita de km.

Consum mixt 6,0-6,6 L/100 km si emisii de CO₂ 158 – 173 g/km.