NOUL MEU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
Peugeot 208

GALERIE VIDEO & FOTO

Cruise Control

Park Assist

Active City Brake

PEUGEOT i-Cockpit® - pentru un interior modern

Ergonomia interiorului PEUGEOT amplifica placerea la volan, garantand o inalta precizie. Ecranul tactil de 7'', panoul instrumental de tip head-up, situat la nivelul privirii si volanul de dimensiuni mici ofera de asemenea un nivel ridicat de manevrabilitate, pentru o experienta de condus cu raspuns intens si incitant.

Conectivitate cu smartphone-ul prin ecran tactil

Ecranul tactil cu dimensiunea de 7’’ ofera o utilizare intuitiva, garantand accesul facil la o varietate de functii multimedia. De altfel beneficiezi si de conectivitate Bluetooth, sau USB plus facilitati pentru streaming si redare audio/video.

Siguranta de 5 stele Euro NCAP

Peugeot 208 dispune in echiparea sa de tehnologii complete, pentru un nivel maxim de siguranta. Astfel, beneficiezi de un grad ridicat de securitate si de dotari precum: ESP, 6 airbag-uri (frontale, laterale si de tip cortina), tehnologie de franare de urgenta Active City Brake, sau sistem de iluminare inteligent.

button button button button button button

Termenii si conditiile

Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil pentru versiunile 208 Active si GTi.

Dotarile prezentate sunt standard incepand cu nivelul de echipare Active. Garantie de 4 ani, in limita a 120.000 km.

Consum mixt cu valori cuprinse intre 3,4-4,6 l/100 km si emisii CO2, intre 87-105 g/km. Masina din imagine este cu titlu de prezentare.