NOUL MEU PEUGEOT LA UN PRET IREZISTIBIL

Solicita o oferta personalizata pentru
SUV Peugeot 2008


GALERIE VIDEO & FOTO

Motor performant

Grip Control

Modularitate

Ambianta sofisticata

Primul lucru pe care il vei simti la SUV-ul tau 2008 este nivelul ridicat si seducator al calitatii finisajelor, prelucrate cu rigoare pana la cel mai mic detaliu, datorita materialelor atent alese. Ambianta interioara a modelului a fost proiectata cu deosebita grija, pornind de la ideea de spatiu si continuand cu PEUGEOT i-Cockpit® al carui efect este amplificat cu ajutorul luminii interioare, avand ca sursa atat suprafetele vitrate cat si sistemul de iluminare cu nuante de alb si albastru.

Putere seducatoare

Cu o experienta de condus motivanta si plina de satisfactii, un design elegant si standarde inalte de calitate, angajamentul PEUGEOT este acela de a asigura senzatii intense in segmentul SUV-urilor compacte.

Tehnologie avansata

SUV PEUGEOT 2008 poate fi echipat cu transmisie automata EAT6, care ofera 6 rapoarte pentru motorizarea 1.2 PureTech 110CP S&S, optimizand consumul de combustibil si amplificand senzatiile la volan. Tehnologia Quickshift asista schimbarea treptelor de viteza printr-un proces rapid si fluid, fara socuri resimtite asupra caroseriei, EAT6 fiind o alegere ideala pentru cei care doresc sa imbine un consum economic de combustibil cu placerea de a conduce.

Termenii si conditiile

Garantie contractuala de 4 ani, in limita a 100.000km.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

*Tehnologia Grip Control este disponibila standard sau optional in functie de nivelul de echipare.